DJI AGRAS T20

Ευφυές και ισχυρό!

Με την ισχυρή απόδοσή του και τις εξαιρετικές δυνατότητες ψεκασμού, το T20 μπορεί και διεξάγει αυτόνομες λειτουργίες σε ποικίλα εδάφη, όπως χωράφια, καλλιέργειες και οπωρώνες. Νέες δυνατότητες, όπως το παν-κατευθυντικό ψηφιακό ραντάρ, δίνουν τη δυνατότητα στο T20 να προχωρήσει τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην πτήση σε νέο επίπεδο, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση και ουσιαστικό αποτέλεσμα.

  • Real Time Visual Monitoring System

  • AI Intelligent Agricultre Engine

  • 20L Spray Tank

  • Omnidirectional Digital Radar

  • RTK

  • IP 67

Ευφυές και ισχυρό!Με την ισχυρή απόδοσή του και τις εξαιρετικές δυνατότητες ψεκασμού, το T20 μπορεί και διεξάγει αυτόνομες λειτουργίες σε ποικίλα εδάφη, όπως χωράφια, καλλιέργειες και οπωρώνες. Νέες δυνατότητες, όπως το παν-κατευθυντικό ψηφιακό ραντάρ, δίνουν τη δυνατότητα στο T20 να προχωρήσει τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην πτήση σε νέο επίπεδο, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση και ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Βελτιωμένη απόδοση
= Το T20 διαθέτει ωφέλιμο φορτίο 20 L και σε συνδυασμό με τα 7m πλάτος ψεκασμού, η λειτουργία του είναι πιο ουσιαστική αλλά και πιο αποτελεσματική.

Ακρίβεια, χωρίς κόπο.
Όντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψεκασμού, το T20 σας επιτρέπει να ορίζετε εύκολα τις παραμέτρους πτήσης και λειτουργίας του. Με το ενσωματωμένο σύστημα RTK και τα κουμπιά RTK, ενεργοποιείται η εγγραφή σημείου με ακρίβεια λίγων μόλις εκατοστών, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό τις λειτουργίες και διασφαλίζοντας τον ψεκασμό ακριβείας.

Μεγάλη δύναμη, εξαιρετική απόδοση.
Το Agras T20 είναι εξοπλισμένο με 8 ακροφύσια και αντλίες που μπορούν και ψεκάζουν με ρυθμό έως και 6 L / min. Το βελτιστοποιημένο wind field παράγει σταγονίδια ιδανικά σε μέγεθος, με συνέπεια. Το T20 είναι επίσης εξοπλισμένο με έναν νέο ηλεκτρομαγνητικό μετρητή ροής 4 καναλιών, ο οποίος παρακολουθεί και ελέγχει τέσσερις εύκαμπτους σωλήνες ξεχωριστά, διασφαλίζοντας έναν αποτελεσματικό ρυθμό ροής για κάθε ακροφύσιο.

Μεγαλύτερη ασφάλεια πτήσης.
Το T20 είναι εξοπλισμένο με ένα πανκατευθυντικό ψηφιακό ραντάρ, το οποίο μπορεί να ανιχνεύσει εμπόδια από όλες τις οριζόντιες κατευθύνσεις. Μπορεί επίσης να παρακάμψει αυτόματα τα εμπόδια κατά την πτήση σε εδάφη με διαφορετική μορφολογία, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας κατά τη λειτουργία. Μέσω του ραντάρ, το T20 μπορεί να προσαρμοστεί στα περισσότερα περιβάλλοντα, 24/7, χάρη στην ισχυρή του αντοχή σε νερό και σκόνη. Το T20 διαθέτει επίσης κάμερα FPV σε πραγματικό χρόνο και δύο προβολείς, παρέχοντας σας ολοκληρωμένη ζωντανή προβολή ακόμη και τη νύχτα.

Απίστευτα ανθεκτικό, βελτιωμένη φορητότητα.
Με στιβαρό αρθρωτό σχεδιασμό, το T20 διπλώνει και ξεδιπλώνεται σε δευτερόλεπτα, καθιστώντας το πιο φορητό από άλλα γεωργικά drone. Η δεξαμενή ψεκασμού και η μπαταρία αλλάζουν γρήγορα, μειώνοντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας και αυξάνοντας σημαντικά τη ροή εργασίας. Όλες οι βασικές ενότητες του συστήματος έχουν βαθμολογία IP67. Μπορούν επίσης να αντέξουν πιτσιλιές κατά τον καθαρισμό του σώματος του αεροσκάφους, το οποίο μπορεί να γίνει εύκολα με νερό. Χάρη στον ηλεκτρομαγνητικό μετρητή ροής 4 καναλιών, 4 ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες εξαγωγής και τα αντικαταστάσιμα διαφράγματα για αντλίες, η βαθμονόμηση και η συντήρηση γίνονται απίστευτα εύκολα. Επιπλέον, οι φυσαλίδες αέρα στο σύστημα ψεκασμού μπορούν να αποφορτιστούν με ένα μόνο πάτημα ενός κουμπιού.

Νέο Agras Smart Controller.
H DJI ανέβασε με επιτυχία την απόδοση του T20 χάρη στο νέο προγραμματιζόμενο Agras Smart Controller 2.0 και την εφαρμογή DJI Agras. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη λειτουργεί ομαλά και με χαρακτηριστική ευκολία. Επιπλέον, το Smart Controller έρχεται με μια εξαιρετικά φωτεινή οθόνη 5,5 ιντσών, ορατή ακόμη και υπό έντονο ηλιακό φως. Υποστηρίζει επίσης εξωτερικές μπαταρίες και μπορεί να διαρκέσει δύο φορές περισσότερο από άλλα τηλεχειριστήρια, ιδανικό για μεγάλους φόρτους εργασίας.

Σύστημα Ψεκασμού 2.0
Το Spreading System 2.0 αυξάνει σημαντικά την αποδοτικότητα του T20 χρησιμοποιώντας ωφέλιμο φορτίο 16 L [7] και ρυθμό διανομής έως και 15 kg / min. Για άμεση σπορά με κόκκους μεγέθους 0,5-5 mm, το Spreading System 2.0 αποδίδει 70 φορές ταχύτερα από τις χειροκίνητες εργασίες. [1] Αυτή η βελτιωμένη μορφή φύτευσης έχει σχεδιαστεί για πολλαπλά σενάρια εφαρμογής, όπως η επανακαλλιέργεια λιβαδιών, η εξάπλωση κοκκίων λιπασμάτων και η εξάπλωση ζωοτροφών για ψάρια και γαρίδες. Η εγκατάσταση του συστήματος μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από τρία λεπτά, αποδεικνύοντας ότι είναι πάντα έτοιμο για την επόμενη εργασία.

Εύχρηστες γεωργικές λύσεις.
Μέσω των ολοκληρωμένων λύσεων της DJI για τη γεωργία, η λειτουργία σε μεγάλες καλλιεργήσιμες εκτάσεις, οπωρώνες ή λιβάδια, έχει γίνει πολύ πιο απλή. Ο συνδυασμός του T20 και αυτών των ολοκληρωμένων πακέτων λύσεων αυξάνει τις δυνατότητες των drones στη γεωργική βιομηχανία.

Σχεδιασμός πτήσεων τρισδιάστατης πτήσης.
Η πλοήγηση σε δύσκολες περιοχές ανήκει στο παρελθόν, χάρη στη λύση της τρισδιάστατης πτήσης. Το Phantom 4 RTK σαρώνει και χαρτογραφεί την περιοχή ενδιαφέροντος, διευκολύνοντας τον εντοπισμό όλων των στοιχείων στο πεδίο. Στη λειτουργία Orchard, δημιουργούνται τρισδιάστατες διαδρομές πτήσης με βάση τα σχήματα κάθε δέντρου αφού εντοπιστούν. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στον αποτελεσματικό ψεκασμό τους, με το Agras T20.

Γεωργία ακριβείας.
Τα πακέτα γεωργικών λύσεων έχουν σχεδιαστεί για να παρακολουθούν την υγεία των καλλιεργειών και να δημιουργούν μεταβλητές διαδικασίες θεραπείας. Το P4 Multispectral σαρώνει περιοχές στόχευσης και δημιουργεί πολυφασματικούς χάρτες που παρέχουν πλήρη εικόνα για την υγεία των καλλιεργειών και βοηθούν στη διαμόρφωση μεταβλητών χαρτών ψεκασμού και σποράς. Μέσω της Πλατφόρμας Διαχείρισης Γεωργίας DJI (DJI Agriculture Management Platform), έχετε πρόσβαση στα αρχεία του DJI Terra, με σκοπό να προχωρήσετε εύκολα σε εργασίες ψεκασμού και σποράς.Χρειάζεστε βοήθεια;

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας ή καλέστε μας να βρούμε μαζί το καταλληλότερο drone για εσάς!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ